LastLegion

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-05-14 20:33:20

Xyrlin
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Opera 27.0.1689.54

Podanie - Xyrlin

1. Xyrlin
2. 38
3. Uwielbiam grać postacią : Bounty Hunter, chociaż zastanawiam się jeszcze nad innymi : Warcrayer, Spellhowler,
    Phantom Ranger
4. W Lineage2 zacząłem grać o ile się nie mylę od 2005/2006 roku ( możliwe że nawet wcześniej ) na kronice C3
    na prywatnym serwerze Abyss x7(RU) i tam grałem do 2011 roku. W międzyczasie serwer ewoluował poprzez
    kolejne kroniki i zatrzymał się na HighFive, klany w których miałem przyjemność gościć to mały ale za to bardzo
    mile go wspominam "OrderOfOrchid" , "ForsakenAngels" ostatnim jakiego miałem przyjemność być klanowiczem
    to jeden z dwóch wiodących klanów na tym właśnie serwerze BornWild połączony z Reloaded z powodu małego
    online. Po czym serwer dopadło wyludnienie i zostali sami praktycznie Rosjanie.
    Rok pograłem w grę RunesOfMagic na serwerze Saoraid. Rok na serverze Naia(EU),
    1,5 roku na serwerze Lilith(PL) -> połączonym z Core(EU) z kronką GoD.
5. Ciężko powiedzieć i określić, w dni robocze w okolicach godziny 17.00 do 22.00, w dni wolne od pracy od rana
    do wieczora (nolife). Już nie te lata co kiedyś i trochę więcej obowiązków.
6. Lineage 2 jest stworzone właśnie do gry w grupie, i nie jestem zwolennikiem grania i farmienia SOLO
    więc bezwarunkowo -> współpraca
7. Oczywiście że posiadam i używam ale wyłącznie w grze
8. Witam wszystkich, na imię mam Rafał, mieszkam i pracuję w Polsce, W Lineage 2 gram już dosyć długo
    oczywiście z małymi przerwami. Bardzo zaciekawił mnie fakt, że ma powstać coś w stylu klasycznego
    Lineage2 bo obecna kronika GoD to jak ładnie określę : jest jedną wielką pomyłką
    (oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić), trochę przeraża mnie fakt że znowu można się zdropić przy
    uśmierceniu postaci ale i z tym można sobie poradzić, będzie ciekawiej [dblpt])

Wiadomość dodana po 19 h 51 min 52 s:
Nie mogę edytować posta, więc dopisze tutaj.
Pominąłem jeden punkt wiec dopisze go jako kolejny.
9. Czy przeczytałeś/aś regulamin? Tak

Pozdrawiam : Xyrlin

Ostatnio edytowany przez Xyrlin (2015-05-14 20:38:07)

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
regały paletowe | bezprzewodowy światłowodowy internet maków telefon serwery | pranie zasłon konstancin | tanie przeprowadzki warszawa